Spor Haber Girişi : 29 Ocak 2019 16:58

Mavi Beyazlı Taraftar Guruplarından Uyarı

Mavi Beyazlı Taraftar Guruplarından Uyarı
BB. Erzurumspor Çaykur Rize sporla hafta sonu oynayacağı önemli maç öncesi Başta Dadaşlar Grubu olmak üzere Erzurumsporlular Grubu ve diğer guruplar Mavi beyazlı taraftarları uyardı.

DADAŞLAR GRUBUNDAN UYARI

Başta Dadaşlar Grubu olmak üzere Erzurumsporlular Grubu ve diğer guruplar Mavi beyazlı taraftarları uyardı.

Tribün lideri Zafer Lömenler ve arkadaşları kartv.nete yaptıkları açıklamalarda,Çaykur Rizespor maçı öncesi ve sonrası kendini bilmez bazı taraftarlar çıkabilir, hiç kimse bu tür oyun ve tahriklere kapılmasın. Erzurum’da oynanacak maç öncesi Bazı Rizesspor Sosyal medya sayfalarında  tarik kar paylaşımlar yorumlar olması da bu maçın ne denli önemli olduğunun göstergesidir. 


Lömenler:”Büyük Erzurumspor taraftarını uyararak şunları söyledi.

Özellikle Süper ligde Erzurumspor taraftarları ve Dadaşlar Grubu olarak şuana kadar oynan maçlar neticesinde”Ulusal Görsel ve Yerel basında Türk futbolunun fair play ruhuna sahip en centilmen taraftarlar olmamız elbetteki bazı tahriklere beraberinde getirecektir.

Ama biz asla bu oyun ve tarihçiklerle kapılmayacağız, Sadece ve sadece gecemizi gündüzümüze katarak, kilometrelerce Yol alıp sevdamızın peşinden koşup onunla yatıp kalktığımız, gönlümüzün sevdası en büyük aşkımız”Mavi beyazlı Erzurumspor’umuzu destekleyerek tahrikçilere fırsat vermeyeceğiz.


Sizin aracılığınızla tüm Erzurumspor’a gönül vermiş taraftar”Abilerimize kardeşlerimize sesleniyorum;Hiç kimse olumsuz söylem ve tahriklere kapılmasın. Sadece takımımızı futbolcularımızı destekleyerek onlara bu maçı kazanmaları yönündeki on ikinci adam desteğimizi doksan dakika boyunca göstermek olsun.İnanıyoruz ki takımımız bu maçı kazanarak ligde hak ettiği yerlere gelecektir.

Lömenler: Gerek Erzurum gerekse Rize iki komşu İl olup alış veriş yapan kadim şehirlerdir.  Ne Rizeli kardeşlerimiz nede Mavi beyazlı kardeşlerimiz tahrik kar tutumu olanlara fırsat vermeyeceklerine yürekten ve  gönülden inanıyorum.

Kıymetli taraftarlarımızdan bir ricamızda”Sosyal medyada paylaşımlar yaparken;Erzurum ve Erzurumspor’umuzu düşünerek yapsınlar.

Pazar günü oynanacak maça tüm Abilerimizi kardeşlerimizi Ablalarımızı bekliyor ,saygılar sunuyoruz.


 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.