Gündem Haber Girişi : 14 Eylül 2018 10:38

Mehmet Hoca Muhteşem Taraftarımız İçin…

Mehmet Hoca Muhteşem Taraftarımız İçin…

B.B.Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak:” Geçen dört maçımızda taraftarımız bize müthiş destek verdi. Biz onların muhteşem desteğinin Sivas ve Ankara maçlarında  artarak devam etmesini istiyoruz. Geride kalan maçlarda kötü oynamadık iyi futbolumuzun karşılığını sonuca yansıtamadık,Sivas maçında hem iyi futbol hem iyi bir netice alarak muhteşem taraftarlarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz. Altıparmak: Lige verilen arayı futbolcularımızla çok iyi değerlendirerek tüm kurgumuzu ;”Sivas maçında üç puan üzerine kurduk,taraftarlarımız hiç endişe etmesin. Bundan böyle iyi futbolumuzu sonuca da yansıtarak puan puanlar alarak layık olduğumuz yerlere geleceğiz.

Önümüzde Sivas maçı ve ardından Ankaragücü ile evimizde oynayacağımız maçlarda muhteşem taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz dedi.

Öte yandan Mavi beyazlı taraftarlar Sivas maçına Otobüsler ve özel araçlarıyla gitmek için hazırlık yaptıklarını söylediler.

Birçok taraftar ise Sivas ve Ankaragücü maçlarından en az dört puan beklediklerini dile getirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.