• Dönerci Hacı Baba
Gündem Haber Girişi : 31 Ocak 2023 14:02

MHP TBMM GRUP TOPLANTISI

MHP TBMM GRUP TOPLANTISI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP'sinden İP'ine ve zilletin diğer tüm paydaşı olan partilere varıncaya kadar tavsiyem şudur: Hepinizin arıza sinyali yanıyor. Ne sanayiye gitmek ne de sandığı sabote etmeye kalkışmak hiçbirinizi kurtarmaya yetmeyecektir. Cumhur İttifakı sefil gayelere müsaade etmeyecektir." dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 54 yıllık bir maziye dayanan siyaset ve dava mücadelelerinin hiç kimseye, hiçbir güç ve çıkar lobisine diyet borcu olmadığını söyledi.

Saklayacak, gizleyecek, üzerini örtecek bir açıkları olmadığını dile getiren Bahçeli, "Başımızı eğecek, yüzümüzü kızartacak, gözlerimizi kaçıracak bir yanlışımız, bir mahcubiyetimiz, verilemeyecek bir hesabımız da olmamıştır. Neysek oyuz, nasılsak öyle görünürüz, göründüğümüz gibi olacak cesaret ve özgüvene fazlasıyla sahibiz. Bazıları bizi hazmedemez, zira bünyeleri helale alışkın değildir." diye konuştu.

Devlet Bahçeli, merhameti de mertliği de mefkureyi de melanet emellerden hesap sormasını da bildiklerini vurgulayarak, haklarına sonuna kadar sahip çıkacaklarını; milli haysiyet ve dava onurlarını çiğnetmeyeceklerini belirtti. "MHP'ye zincir vurmanın, kement bağlamanın, kelepçe takmanın, hiçbir alçağın, hiçbir ahlaksızın harcı ve haddi olmadığını" ifade eden Bahçeli, şunları kaydetti:

"Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının, sürekli gündemde tutulan karanlık senaryoların müellif ve müteahhitlerinin, zamanı geldiğinde hem vallahi hem billahi burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir. Kötüleri ve kötülükleri unutursak kanımız kurusun. Yok öyle üç kuruşa beş köfte, saman altından su yürütüp saklandıkları deliklerden bağrımıza taş atanların yakasından bizzat büyük Türk milleti tutacaktır. Millet kendi eserine, sevdasından deliye dönmüş MHP'ye duasıyla desteğiyle dev gibi iradesiyle sahip çıkacaktır. Hiç kimse boşuna hayal kurmasın, boş yere hesap yapmasın. MHP, içinde milletin olmadığı, milli ve manevi değerlerin yer almadığı hiçbir hedefi kabul etmez, etmeyecektir. MHP aslını inkar etmez, etmeyecektir. Bizi meşgul edip Türkiye üzerinde oyun kuracağını zanneden, siyaseti sokak dedikodusuna çeviren, davamızın iffetine çamur atmaya kalkışan, bozkurdu çakala boğdurmak için fırsat kollayan ahmaklara, asalaklara, aşağıların da aşağısına yuvarlanmış arsızlara en küçük geri adımımız söz konusu olursa diyorum ki, gök girsin kızıl çıksın. Hepsine birden de meydan okuyorum."

MHP lideri Bahçeli, etraflarında dolaşanları gördüklerini, zehir ve zillet saçanları anbean takip ettiklerini söyleyerek, "Fitne yayan siyasetçileri, sözde gazetecileri, sosyal medya farelerini, ülkeden korkakça kaçmış şerefsizleri, FETÖ'cü hainleri, bölücü mihrakları, dış bağlantılı casusları, köksüzleri, kimliksizleri, millet ve milliyet hasımlarını rezil rüsva etmek için uygun zamanı sabrın gücüyle Allah'ın inayetiyle milletimizin metanetiyle bekliyoruz. Bize kan sıçratmak isteyenlerin alayının elinde, yüzünde yakasında ve vicdanında şehitlerimizin kanı vardır." şeklinde konuştu.

"Davalarının hisarları ok yağmuruna tutuluyorken risk almayan, "Bana ne." diyen, kendini ortaya koymayan, ıslık çalıp eli arkasında dolaşan aymazları tek tek not ettiklerini" anlatan Bahçeli, onları unutmayacaklarına yönelik kararlılığını dile getirdi. Bahçeli, "Bize düşen görev, kafa karıştıran, akıl çelen, zihin bulandıran bozuk zihniyetlerin etki alanına girmeden hak bildiğimiz yolda arkamıza bakmadan hızlı adımlarla yürümektir. İyi günü herkes paylaşır, mühim olan zahmetli dönemlerde bir ve beraber olmaktır. Konu paye kapmaya, taltif almaya gelince el ovuşturup telaşla öne çıkanlarla zorlu mücadele dönemlerinde masa altına saklanıp üç maymunu oynayanlarla işimiz olamaz, ortak geleceğimiz olamaz, kalbimiz bir atamaz, atmayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Devlet Bahçeli, açık hesabın 14 Mayıs 2023'te sandıkta görüleceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Partimizin zor durumda olduğunu gün aşırı söyleyen çapulcular vardı. Millet ve vatan uğruna kendi bindiği gemiyi denizin ortasında yakacak kadar kaygıyı ve korkuyu yenmiş bir davanın mensuplarını elinde kibrit kutusuyla tehdit etmeye çalışan densizler ve denyolar vardı. Ağızlarından salyalar aka aka istifa edip gidenlerden bahsediyorlardı. Oyumuzun düştüğünü iddia ediyorlardı. Bir yalana bin yalan ekleyip algı operasyonlarıyla üzerimize geliyorlardı. Türklüğün Anayasa'dan çıkarılmasına hazırlık yapan, PKK'ya mütareke çağrısını silahlara veda kisvesiyle açıklayan, Türkiye'yi zalimlerin kafesine hapsetmek için tertip içinde olan ne kadar kokuşmuş zihniyet sahibi ve ar damarı çatlamış siyasetçi varsa Cumhur İttifakı'nın zayıfladığını, kan kaybettiğini koro halinde söylüyordu. Bu cürüm ve müfteri güruhuna gerçekten de yuh olsun, yazıklar olsun, bu vatanın ekmeğini yiyip de Türk düşmanlarının vaatlerine kendini satanlara da her şey haram olsun."

MHP'ye kucak açan on binlerce vatandaşın Amasya'daki muazzam coşkusuna cümle alemin şahit olduğunu dile getiren Bahçeli, şunları anlattı:

"Amasya Genelgesi'nin ruhuyla birleşip bütünleşen MHP, zillete düşenleri yine şaşırtmış ve ters köşeye yatırmıştır. Vaktimiz olsa şerefin ne demek olduğunu hece hece anlatırdım, ancak kaybettikleri bir değerin ne olduğunu dinlemenin bunlara oldukça ağır geleceğinin de farkındayım. Kiralık anket şirketleri Amasya'ya baktınız mı? MHP'yi sosyal medya kumpaslarıyla infaza kalkışan namussuzlar Amasya'nın şahlanışını izlediniz mi? Henüz yeni başlıyoruz, alayınızı birden çılgına döndüreceğiz. 14 Mayıs 2023 tarihine kadar konuşacaklarını konuşsunlar, sonra sıra Türk milletine gelecektir."

Bahçeli, sıranın aziz millette olduğunu vurgulayarak, "CHP'sinden İP'ine ve zilletin diğer tüm paydaşı olan partilere varıncaya kadar tavsiyem şudur: Hepinizin arıza sinyali yanıyor. Ne sanayiye gitmek ne de sandığı sabote etmeye kalkışmak hiçbirinizi kurtarmaya yetmeyecektir. Cumhur İttifakı sefil gayelere müsaade etmeyecektir. MHP milletiyle bir ve beraber olacak, zillet ittifakını siyaset çöplüğüne yollayacaktır." ifadesini kullandı.