Spor Haber Girişi : 24 Temmuz 2022 12:56

MUZAFFER BİLAZER: ERZURUMSPORUN GELECEĞİYLE İLGİLİ PLANLARIMIZ VAR >>TIKLA İZLE<<

MUZAFFER BİLAZER: ERZURUMSPORUN GELECEĞİYLE İLGİLİ PLANLARIMIZ VAR >>TIKLA İZLE<<

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, BB  Erzurumspor ve  Ç.Rizespor Hazırlık maçı sonrasında  Erzurumspor’un   geleceği ile ilgili planlarından ve takım performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=nYAG5VM7SiU  >>TIKLA İZLE<<

Hazırlık maçında Ç.Rizesporu  kendi sahasından 3 -2 mağlubiyet alan  BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer mücadelenin ardından kartv mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Muzaffer Bilazer, “Genç oyuncularımız var onların ne yapabileceği noktasında her geçen gün daha iyi bir fikre sahip oluyoruz. Onlar bu seviyede de daha çok maç oynadıkça onlarında artılarını eksilerini gelişimlerini takip ediyoruz” dedi.

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, “Biz tabi  skordan bağımsız ilerlemek zorundayız. Bir çok oyuncumuz geç katıldı. Bazı oyuncularımızda da 4-5 gün önce kampa katıldı. Onların optimal iyi bir seviyeye gelmesi baya bi zaman alacak. Bizim burada asıl kazanımımız genç oyuncular. Hem onlar içinde bi ölçü oluyor. Bizim için de onların adına bi ölçü oluyor. Tabi skorlar istediğimiz gibi olmadı. Bu hazırlık kampında yaklaşık 8 tane hazırlık maçı aldık. Şuanda 5 tanesini oynadık. 3 tane daha var. Oldukça fazla. Bu bizim için bi takım sebepleri var. Yaşadığımız bi süreç var. Bu süreçte neyi toparlaya biliriz  neyi iyi yapabiliriz. Sistem anlamında her maç farklı farklı şeyler deniyoruz. İşte  Gelecek oyuncular var.  En doğruyu bulup sezon başına ilk maça hazır bir şekilde başlarız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Gençlerde seviye yüksek her geçen maç biraz  daha iyi olabiliyorlar.

Muzaffer Bilazer, “Gençlerde seviye yüksek her geçen maç biraz  daha iyi olabiliyorlar. Ne yaptıklarını anlayabiliyorlar. Tabi Uyumlarıda  biraz kolay olamıyor. Bi heyecanda oluyor dahaciddi  önceki maçta gittikçe bu  heyecanıda kırıyorlar. Özgüvenleride arttiğı için inisiyatif  noktasın dada daha iyi noktaya geliyorlar. Biz onlara yardımcı olucaz. Onlarda çalışmaya devam edecek. İnşallah onlar adınada şu andaki Erzurumspor’un durumuda onlara fırsat olur. “ Dedi.

Gelecekle ilgili planlarımız var”

Bilazer, “Bizim planlarımız var. Görüştüğümüz oyuncularda var. Şuanda Erzurumspor’un geleceği noktasın da doğru adımlar atmak zorundayız. Yönetim dede ciddi anlamda bi çaba sarf ediyor. Bizde ciddi anlamda bi çaba sarfediyoruz. A planı C planı hepsini düşünüyoruz. Zaten onun için bi takım hamleler yaptij her ihtimale karşı onlar çalışıyor biz çalışıyoruz. İnşallah Erzurumspor yine ayağa kalkacak.  Yine ismine armasına yakışır şekilde bu ligde mücadele edicek.” Dedi.

“Hepsinin adına doğru bir planlamayla yolumuza devam edicez inşallah”

Ardında Muzaffer Bilazer taraftarlara, “onlar için zor bi süreç. Çünkü yıllardır bu takım hep daha iyi şeyler hissettirdi.  Bugün transfer yasağı, kulübün  gelmiş olduğu nokta kısmen bi olumsuz bi his düşüyor ama Erzurumspor her zaman bunları yaşadı. Ben 25 sene öncede Erzurumspor kulübünde futbolcuyken de bunları yaşandı. 2019 da geldim yine bunlar vardı. Geçen sene sezon başında bundan çok daha iyi değildi. Sıkıntılar vardı.  Transfer yasağı daha cüziydi. Ordanda bi şekilde ayağı kalktık.  Geç toparlandık. Onlarda bu süreçte sabırlı olmak zorunda. Onlarda son periyotta yaşadıkları şampiyonluklar süperlik tekrar onları görmek istiyorlar.  Hepsinin adına doğru bir planlamayla yolumuza devam edicez inşallah “ şeklinde konuştu.

 Ayşenur Bozkurt