Şehir Rehberi Haber Girişi : 29 Aralık 2023 09:40

Ödül bahane sporcuya değer şahane

Ödül bahane sporcuya değer şahane

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu İl Başkanı  Gürkan Sönmez, 2022-2023 başarılı sporcular ödül törenine övgüler yağdırdı. Sönmez, “Sporcuya ve antrenöre değer verilen bu ödül töreni için  Hizmetleri Müdürümüz Ahmet Çelebi beye, ve organizasyonda görev alan personeli tebrik ediyorum” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen  2022-2023 sezonu Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda kürsüye çıkan sporcular için düzenlenen ödül töreninin yankıları sürüyor. 

 

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu İl Başkanı Gürkan Sönmez, 2022-2023 başarılı sporcular ödül törenine övgüler yağdırdı.  Katılımın Çok yüksek olduğu Bu güzel Organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sönmez, 2023 yılında Ulusal ve uluslararası müsabakalarda madalya kazanan sporcu ve bu sporcuları yetiştiren antrenörlerin ödül törenine yoğun katılımın yanı sıra  il protokolün yoğun ilgi göstermesinin kürsüye çıkan sporcu ve antrenörleri gururlandırdığını söyledi.

 

Sönmez,  “Tabiki asıl maksat Birleştirici  anlayışı ile uluslararası başarılar almış Şampiyon Sporcularımızı ve o Sporcularımıza emek verip yetiştiren Antrenörlerimizi Bu güzel Organizasyonda buluşturmak idi . Bu anlamlı günde Bizlerde Şampiyon Milli Sporcularımız ile davete icabet ettik. Sporcuların program için hazırlanarak geldikler ve gecede çok net gözlemledimki Mutlulukları gözlerinden okunuyordu çok mutlu olmuşlardı. Kendilerine verilen değerin farkında olan şampiyonlar bol bol Fotoğraf çektirip bu mutlu anı ölümsüz hale getiriyorlardı. Değerli Antrenörlerimiz Yetiştirdikleri Ve ödüle layık görülen sporcularıyla gurur duyuyordular. Yani Bu manzara herkezi çok mutlu etmişti. Evet çok güzeldi. Lakin ilk kez böylesine geniş kapsamlı, başarılı bir organizasyonda  umursamayan davranışlarla duyarsızca  davranmak ve bu yolu izlemek kime faydası olacaktı,kim bilir. Ben de, Yıllarca Boks Milli Takımımda Sporculuk ve Milli takım Antrenörlüğü ile Milli Takım Başantrenörü olarak Görev yaptım. Bir Sporcunun hangi branş olursa olsun Çok zor yetiştiğini en iyi bilen Birisiyim. Hele Milli Takımımıza Sporcu verebilmek Ve derece alabilmesini sağlayabilmek  dahada zordur. Bu Sporcularımız bizim için çok önemli çok değerlidir” dedi.

 

Ödül töreni takdire şayandır
Sönmez, “ Bizleri sevindiren İse bu değerlerimizi böyle bir gecede biraraya toplamak ailesi ve sevdikleriyle onure etmek takdire şahandır. Vali yardımcımız Sayın İlyas  Öztürk, programda yaptığı açıklamada sporun toplumu birleştirici gücünün yanında, ekonomiye ve uluslararası olarak sağladığı katkılardan dolayı önem verilmesi gerektiğini Belirten vurgusu çok önemliydi. Ülke olarak Her alanda ve sporda da gücümüzü tüm Dünyaya gösteriyoruz. İşte bu güzel Organizasyonlar Yetişmiş Sporcularımızı onure etmişti ve onların bundan sonraki Spor hayatlarında hiç unutulmayacak  güzel bir anı olarak kalmasını sağlamıştır. Herşey Türk Sporu için Herşey Türkiye için. Ben öncelikle Bu anlamlı ve güzel Organizasyonu gerçekleştiren Spor Hizmetleri Müdürümüz  Ahmet Çelebi’ye ve Tüm çalışanlarına, katılım sağlayan Tüm Protokolümüze Antrenörlerimize Sporcu Ve Ailelerine bir spor adamı olarak teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Nurullah Pala

Etiketler : #spor