Sağlık Haber Girişi : 24 Mart 2020 15:51

Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Destek

Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Destek
Özel Haber: Corona virüs ile mücadele dünya genelinde olduğu gibi tüm yurtta da hızla devam ediyor. Sağlık Bakanlığının bünyesinde çalışan binlerce sağlık çalışanı corona ile mücadelede gösterdikleri gayretle vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

Vatandaşlar, sağlık çalışanlarına minnet duygularını ve desteklerini göstermek için sosyal medyada birçok destek içerikli paylaşım yapmanın yanı sıra geçtiğimiz günlerde de 3 gün boyunca saatler 21.00’ı gösterdiğinde Türkiye çapında alkışlı destekte bulunmuşlardı. Erzurum’da ise sağlık çalışanlarına destekte bulunmak amacıyla Erzurum Sağlık İl Müdürlüğü binasına gönüllü personelleriyle birlikte gelen bir dezenfektan firması, sağlık çalışanlarına ait araçları ücretsiz olarak dezenfekte etti. 


 

Erzurum’da yeni bir firma olduklarını belirten firma yetkilisi Hikmet Kıtır: “Sağlık çalışanları bizim hayatlarımızı korumak için kendi hayatlarını riske atıyorlar, cansiperane bir şekilde çalışıyorlar. Onların bu emeklerine karşılık bizler de bir sosyal sorumluluk projesi olarak oğlum ve firma çalışanlarından oluşan gönüllü bir grupla sağlık çalışanlarımıza destek amacıyla onların araçlarını dezenfekte ettik. Maksat Sağlık Bakanımızın başlattığı Corona virüs ile mücadelede çorbada bizim de bir tuzumuzun olmasıdır. Bu anlamda burada ticari bir amaç asla gütmüyoruz, bu nedenle firmamızın isminin zikredilmesini istemiyoruz. Başta Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr.Gürsel Bedir Bey olmak üzere maddi-manevi desteğini eksik etmeyen Ticaret Odası Meclis Başkanı Saim Özakal’ın Bey’e teşekkür ediyorum. “dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.