• Dönerci Hacı Baba
Şehir Gündemi Haber Girişi : 28 Temmuz 2022 13:51

Sekmen;’’ En Mutlu olduğum Gün Perşembe Günüdür…

Sekmen;’’ En Mutlu olduğum Gün Perşembe Günüdür…
Özel Haber: Her Perşembe yi “halk günü “olarak ayarlayan Başkan Sekmen ve yardımcıları Erzurum halkının sorunlarını tek tek dinleyip çözüm için gereken ne varsa yardımı ve takibi yapılıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in "Halk Günü" buluşmaları, birbirinden renkli görüntülere sahne oluyor. Sekmen, göreve geldiği günden bu yana büyük bir titizlikle gerçekleştirdiği “Halk Günü” buluşmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya geldiği her vatandaşın sorununu adeta can kulağıyla dinleyen ve görüş alışverişinde bulunan Başkan Sekmen, verdiği anlık talimatlarla kurmaylarını da seferber ediyor.


Başkan Mehmet Sekmen,” yoğun programlarım olmasına rağmen haftanın en mutlu olduğum günü bugün çünkü halkla birebir görüşüp konuşup sorunlarına çözüm aradığım gün oluyor. Çünkü Erzurum halkının duasını alıyorum “Dedi.  


Öte yandan Halk Günü buluşmalarına katılarak Başkan Sekmen’le bir araya gelen vatandaşlar, karşılaştıkları ilgi ve Büyükşehir Belediyesi’nin çözüm odaklı yaklaşımından duydukları memnuniyeti ise; “Sayın Başkanımız, sorunlarımızı çözüme kavuşturma noktasında elinden geleni yaptığını gözlemliyoruz. Erzurum’a dair beklentilerimizi soruyor, görüşlerimizi alıyor. Bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını ifade ettiler.

Ayşegül Bozkurt