Şehir Gündemi Haber Girişi : 17 Şubat 2024 15:46

Sekmen esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Sekmen esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Sekmen, yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Erzincankapı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sekmen, yapılan hizmet ve çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Sekmen, Erzincankapı’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnafı Erzurum’un can damarı olarak nitelendiren Başkan Sekmen, şehre değer katmak için çalışacaklarının altını çizdi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sekmen’i ziyaretinde AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Erdoğan Dönmez ve AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Gökberk Kocaaliler eşlik etti.

Başkan Sekmen, "Esnafımız aziz şehrimizin can damarıdır..." AK Parti Genel Merkez MKYK Üyemiz Erdoğan Dönmez ve AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanımız Gökberk Kocaaliler ile birlikte Erzincankapı’da esnafımızı ziyaret ettik. Kıymetli vatandaşlarımızla görüşmek, hasbihâl eylemek bizim için ayrı bir önem arz ediyor. Ahi evran teşkilatımızın yapıtaşı olan kardeşlerimiz hizmetlerimizden, çalışmalarımızdan oldukça memnun... Canım şehrimde yaşayan tüm hemşehrilerimin desteği ve dev yatırımlarımızla birlikte Erzurum’umuzun değerine değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR