Şehir Gündemi Haber Girişi : 07 Şubat 2019 11:08

Sıra Sizde…

Sıra Sizde…
Özel haber: BB.Erzurumspor taraftarları biz üzerimize düşeni yaptık yapılan haksızlığa tepkimizi koyduk. Sıra sizde diyerek lideri yenmelerini istediler.

Mavi beyazlı taraftarlar Çaykur Rizespor karşısında haksızlığa uğradıklarını yüksek sesle haykırıp Türkiye gündeminde tuttuklarını dile getirdiler.Dadaşlar Takımlarından Başakşehir karşısında anlamlı bir galibiyet beklediklerini belirterek bu saatten sonra Allah korusun puan kayıpları bizi kötü sona götürür  dediler”

Taraftarlar:”Biz hocamıza ve takımımıza güveniyoruz bu kadar haksızlıklara bir cevap gerekirse,bu saatten sonra anlamlı bir galibiyet gerek. İstanbul’da lider Başakşehiri yenerek hem deplasmanda ilk galibiyeti hemde üzerimizde oynanan tüm oyunların önünü kesmiş olacağız.

Biz Takımımıza hocamıza ve futbolcularımıza inanıyor güveniyoruz. Zaten bu ligde kalıcı olacaksak bizi istemeyenleri güldürmek istemiyorsak artık bu saatten sonra hem içeride hem dışarıda seri galibiyetler almamız gerekiyor.

Eksi yirmi derece soğuklar artık bizi üşütmüyor ama puanlarımızın çalınması galip gele memelerimiz bizi çok üzüyor.

Onun için sıra Hocamız ve futbolcularımızda artık canlarını dişlerine takıp geride kalan on dört maçtan ligde kalacak puanları almalarını istiyor ve bekliyoruz dediler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.