Şehir Gündemi Haber Girişi : 19 Eylül 2023 16:27

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu
Erzurum’un önde gelen isimlerinden Fuat Kulaçoğlu’nun kızı Saba, genç iş insanı Talha Şahbaz ile dünyevine girdi. Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen düğün merasiminde siyaset, sanat ve iş dünyası bir araya geldi.

 

Cemiyetin seçkin isimleri, Kulaçoğlu ve Şahbaz ailelerinin nikah merasiminde buluştu. Erzurum’un sevilen simalarından İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Fuat Kulaçoğlu’nun kızı Saba, görkemli bir nikah merasimiyle genç iş insanı Talha Şahbaz ile dünya evine girdi. İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen tören siyaset, sanat ve iş dünyasını buluşturdu.

Erzurum geleneklerine göre organize edilen düğün, sabah gelin çıkarma merasimi ile başladı. Davul ve zurna eşliğinde halayların çekildiği gelin çıkarmada aile büyükleri hazır bulundu. Üsküdar Hz. Ali Cami Müezzini Bekir Köse tarafından okunan duanın ardından nikahın kıyılacağı Cemile Sultan Korusu’na geçildi.

Kulaçoğlu ve Şahbaz aileleri misafirleri kapıda karşılayarak davetlilerle yakından ilgilendi. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in kıydığı nikah merasiminde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kardeşi Mustafa Erdoğan, Eski Erzurum Valisi ve İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, AK Parti’nin önemli isimlerinden Mahir Ünal, Faruk Nafiz Özak, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Cebeci, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran, Halk Bankası Genel müdürü Osman Aslan, Erzurum’un sevilen simalarından iş insanı Haluk Sungur, Erciyes Holding CEO’u Alpaslan Ertekin, Erkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özmen ve Avukat Taner Kulaçoğlu nikah şahitliği yaptı.

 

Cihat İncesu/ Pusula

Erzurum’dan yoğun katılımın olduğu nikah merasiminde Erzurumspor’un Efsane Başkanı Cemal Polat, İş İnsanları Cemal Şengel, Muammer Cindilli, Sururi Akgün, Dr. Cihat Yakut gibi isimler Fuat Kulaçoğlu’nu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.