Spor Haber Girişi : 25 Eylül 2018 10:03

Taraftar Nobreyi Arıyor Mu ? işte Cevapları…

Taraftar Nobreyi Arıyor Mu ? işte Cevapları…

B.B.Erzurumspor Süper ligde altı hafta geri kalırken henüz üç puanla tanışamaması taraftarlarda endişeye neden oldu.

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde on kişi kalan Ankara gücüne  yenilmesi taraftarların büyük tepkisini çekmişti.

Gol yollarında etkisiz kalan B.B.Erzurumspor:”Taraftarlarının aklına’Mert Nobreyi getirdi.

Mavi beyazlı taraftarlar kartv.neti arayarak yazılı ve sözlü olarak endişelerini aktarıp bu takımda Nobre kalmalıydı dediler.

Taraftarların bir bölümü Mehmet Altıparmak’ a yapılan eleştirilerin yanlış olduğunu savunarak,Mehmet Hocanın istediği futbolcular alınmadı,Zaten Mehmet hocada bunu ima ederek elimizdeki kadro bu biz bu kadroyla elimizden gelenin  en iyisini yapacağız demişti dediler.


Mehmet Hoca gibi bizde Dadaş Nobremizi arıyoruz,Şimdi bu takımda Nobre Olmuş olsaydı bir çok golü olurdu. Ama o şimdi Gençlerbirliğinde  golleriyle günden olurken, bizse hem gol atamıyoruz hemde hemde puan sıkıntısı çekiyoruz. Taraftarların bir çoğu Mehmet hocanın Galatasaray ve Alanya maçlarının sonucuna göre gidip gitmeyeceğine karar verilmesinin daha uygun olacağı söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.