Spor Haber Girişi : 21 Nisan 2024 21:27

Tarıkdaroğlu Dadaşları yalnız bırakmadı

Tarıkdaroğlu Dadaşları yalnız bırakmadı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk olan Dadaşları yalnız bırakmadı. Mavi beyazlıları tribünden destekleyen Tarıkdaroğlu, maçtan kareleri sosyal medya hesabından paylaşarak, “3 puana ihtiyacımız olan çok önemli bir deplasman mücadelesinde tribündeki yerimizi aldık” dedi.

 

Trendyol 1. Ligin 31. HaftasındaErzurumspor FK deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Üç puan parolası ile Başkent’e giden mavi beyazlıları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu da yalnız bırakmadı. Dadaşları tribünden destekleyen Tarıkdaroğlu, maçtan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

“Dostluk kazansın”

‘Play Off umudumuzu canlı tutmak için 3 puana ihtiyacımız var’, diyerek paylaşımda bulunan Tarıkdaroğlu, mesajında: “Çok önemli bir deplasman mücadelesinde tribündeki yerimizi aldık.  Ülkemizin önemli takımlarından Gençlerbirliği ile yapacağımız bugün ki maçta dadaşlar diyarı memleketimizin gururu Erzurumspor’a başarılar diliyor, iyi olanın ve dostluğun kazanacağı bir mücadele diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Şeyma TAHİR