Şehir Gündemi Haber Girişi : 30 Mart 2024 20:02

Tör ve Bedir tiyatro sahnesinde

Tör ve Bedir tiyatro sahnesinde
Erzurum Şehir Hastanesinde doktor ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinin ardından 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibinin sahnelediği oyun renkli anlara sahne olarak büyük ilgi ile karşılandı.

Doktorlar ve öğrenciler Erzurum Şehir Hastanesinde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftarın ardından 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekibinin oyunu sahnelendi. Oyunda doğaçlama rol alan İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Hakkı Tör ve Prof. Dr. Mehmet Ali Kaygın izleyenlerden tam not alarak, performansları ile gülümsetti.

Tör, “Erzurum Şehir Hastanesinde öğrencilerimizle ve hekimlerimizle birlikte iftar programı sonrası 14 Mart Tıp Bayramını kutladık. 14 Mart 1919’da Sultan Abdülhamid Han tarafından kurulan Mekteb-i Tıbbiyeyi Şahane öğrencisi Tıbbiyeli Hikmet Boran ve arkadaşlarının o günkü gayretine bir kere daha şahit olduk. Törenimize katılan İl Sağlık Müdürümüz Sayın Gürsel Bedir'e, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Erzurum Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Konca Altınkaynak'a, tüm öğretim görevlilerimize, öğrencilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR