Şehir Gündemi Haber Girişi : 28 Ocak 2024 16:33

Türk Bayrağı ile zirveden indiler

Türk Bayrağı ile zirveden indiler

Hedefi Yakalayanlar Kulübü'nün düzenlediği etkinlik çerçevesinde yarıyıl tatili boyunca kayak kursunu tamamlayan öğrenciler, Cumhuriyetin 100. Yılında şehitleri anmak için Konaklı Kayak merkezinden Türk Bayrağı ile iniş yaptılar.

 

Hedefi Yakalayanlar Kulübü, yarıyıl tatili boyunca düzenledikleri kayak kursları kapsamında Cumhuriyetin 100. Yılına özel hafızalara kazınacak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Proje kapsamında öğrenciler, kardeş köy okulu ve şehit çocukları ile birlikte Konaklı Kayak Merkezi zirvesinden 50 metre büyüklüğünde Türk Bayrağı ile iniş yaptılar. Gösteri heyecanlı dakikalara sahne oldu. Kayak, Snowboard, Doğa sporları, Binicilik ve Geleneksel sporlar gibi pek çok branşı bünyesinde barındıran Hedefi Yakalayanlar Doğa ve Kış Sporları Kulübü şehitleri anarak, Cumhuriyetin 100. Yılına özel bir performans sergiledi.

Kulüp başkanı Rüya Mumcu Kuşkapan ve Adem Kuşkapan, gelecek nesiller için yetiştirdikleri sporcular için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, EJDER 3200 AŞ. Genel Müdürü Selim Bağrıyanık ve Konaklı Kayak merkezi sorumlusu Bedirhan Toprak’a teşekkürlerini bildirdi.

Melek Ahıskalı