Spor Haber Girişi : 22 Mart 2024 15:23

U19 şampiyonluk maçına çıkıyor

U19 şampiyonluk maçına çıkıyor

Alt Yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğulları, Teknik Patron Alpaslan Topcu, antrenörler Okan Kadir Karadağ ve kaleci antrenörü Erkan Adin yönetiminde, 131 gol atan Erzurumspor U19 takımı yarın saat 13:00’da 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak. Maçı kazanan takım büyük olasılıkla şampiyonluğunu ilan edecek. Kulüp Başkanı Ahmet Dal da, Mavi-beyazlılara moral verdi.

 

Erzurumspor U19 Yaş Takımı, Bölgesel Gelişim Ligleri 5. Grupta şampiyonluğa koşuyor. Alt Yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğulları, Teknik Patron Alpaslan Topcu, antrenörler Okan Kadir Karadağ ve kaleci antrenörü Erkan Adin yönetiminde,  bu sezon 21 maçta 131 gol atarak rekorları alt üst eden Mavi-beyazlılar, yarın saat 13.00’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde şampiyonluk maçına çıkıyor. Maçı kazanan takım son iki haftaya girilirken şampiyonluğunu büyük olasılıkla ilan edecek.

 

Dal, moral verdi

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, bu sezon Bölgesel Gelişim Ligleri U19 yaş kategorisinde tarih yazmaya çalışan U19 Yaş takımı antrenmanda ziyaret ederek moral verdi. Teknik heyet ve futbolculara şampiyonluk için inandığını belirten Dal, Türkiye finallerine katılacaklarını söyledi.

Erzurumspor Alt Yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğulları ve Teknik Direktör Alparslan Topcu, Antrenör Okan Kadir Karadağ ve kaleci antrenörü Erkan Adin, kulüp başkanı Ahmet Dal’a ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

 

Alt yapı teknik kurmayları, “Başta onursal başkanımız Mehmet Sekmen olmak üzere Kulüp başkanımız Ahmet Dal’ın destekleriyle bugüne kadar başarılı olduk. İnşallah Cumartesi günü de taraftarlarımızın desteği ile maçı kazanıp şampiyon olacağız” diye konuştular.

Şampiyon Türkiye Finallerine gidecek

Grupta bir maç fazlasıyla ilk sırada bulunan 1461 Trabzon Sporu takip eden Erzurumspor, bir maç eksiğiyle topladığı 55 puanla ligde ikinci durumda. Genç Dadaşlar bu müsabakayı kazandığı takdirde ligi ilk sırada bitirecek ve  Türkiye şampiyonası finalleri için çok büyük avantaj sağlamış olacak.

Erzurumspor FK U19 Yaş Grubu takımı bugüne kadar oynadığı müsabakalarda attığı 131 golle kırılması zor bir rekor elde etmiş durumda. Genç Dadaşlar kalesinde 17 gol görürken, artı 114 averajla da rekorları alt üst etmiş durumda.

Maç yarın saat 13:00’da oynanacak

Yarın saat 13.00’da Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi K3 Nolu Çim sahada  oynanacak olan Erurumspor-1461 Trabzon FK maçı için tüm futbolseverleri davet eden Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, takımının şampiyon olacağına inanıyor.

 

Nurullah Pala