Kategoriler Haber Girişi : 17 Ekim 2016 18:16

Yıldırım, Kartv.net'e içini döktü >Tıkla izle<

Yıldırım, Kartv.net'e içini döktü >Tıkla izle<

Ahmet Hoca dert küpü Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, İstanbulspor yenilgisi sonrası Kartv.net'e değerlendirmelerde bulundu. Takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirten Yıldırım, ” Bu işler televizyondan yorum yapmakla olmuyor” diyerek, dert yandı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, İstanbulspor yenilgisi sonrası Kartv.net’e değerlendirmelerde bulundu. Takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirten Yıldırım, ” Bu işler televizyondan yorum yapmakla olmuyor” diyerek, dert yandı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, ligin ilk haftalarından itibaren mental ve fiziki açıdan çok iyi durumda olduklarını ifade etti. Bu sezon hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğuna vurgu yapan Yıldırım, takımı ve kendisini televizyondan yorum yaparak eleştirenlere sert çıktı. ’’Bu iş öyle televizyondan yorum yaparak olmuyor. Bu iş oyuncularımın psikolojisini, oyuncularımın antrenmanlarını seyretmekle oluyor” diyen Yıldırım, İstanbulspor maçında talihsiz bir yenilgi aldıklarını kaydetti. Gelecek hafta bu maçı galibiyet alarak telafi edeceklerini aktaran Yıldırım, “Ben hafta başından beri İstanbulspor’un zorlu bir rakip olduğunu söylemiştim. İkinci yarıda 20, 25 dakika sayısız gol pozisyonuna girdik ve kaçırdık. Takımımızın ne kadar diri ne kadar istekli olduğunu son 25 dakikada gördük. bizim burada hatamız oyun başındayken bunu gösterebilmemiz gerekiyordu. Oyuncularımın mücadelesinden, öz verisinden istek ve arzusundan son derece memnunum” diye konuştu.

 

KİMSE BİZE AKIL VERMEYE KALKMASIN

İstanbulspor mağlubiyeti sonrası oyuncularının göz yaşlarını tutamadığına dikkat çeken Yıldırım, takımın birbirine kenetlendiğini aktardı. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini ifade eden Yıldırım, bu yola başlarını koyduklarını belirtti. Kendisini takımın teknik patronu olduğuna vurgu yapan Yıldırım, “Biz bu yola çıktık İnşallah sonunu da iyi bir şekilde getireceği. Ben 18, 20 kişinin bu mağlubiyetten dolayı soyunma odasında gözlerinin dolduğunu, birkaç kişinin ağladığını görmek istemiyorum. Bunu daha önceleri söyledim yaşadığımız bazı sıkıntılar var. Maçın hırsından dolayı göz yaşlarını tutamayan oyuncularım var biz bir aileyiz. Biz bu hedefe ulaşacağız, kimse bize şöyle olacak, böyle olacak demesin, biz işimizi iyi yapmaya gayret ediyoruz. Hakikaten şampiyonluğu hak eden bir takımımız var” ifadelerini kullandı.

 

BU İŞLER TELEVİZYONDAN YORUM YAPMAKLA OLMAZ

Futbolcularının sosyal medya ve televizyonlarda hedef gösterildiğini iddia eden Yıldırım, “Futbolcularımın dışarıya hedef gösterilmesini istemiyorum. Benim eşim arıyor, dostum arkadaşım arıyor. Erzurumlu olmamasına rağmen Erzurum maçlarını takip eden binlerce insan var. Çevremizdeki çoğu insan takip ediyor, yapılan yorumlar, oyunculara atılan değişik şeyler laflar, bunlar olmasın. Ben Erzurumlu değilim ama ben dört haftadır evime gitmiyorum buradaki aile ortamını bozmamak için. Sadece televizyondan yorum yapmakla da bu iş olmuyor. Bu iş oyuncularımın psikolojisini, oyuncularımın antrenmanlarını seyretmekle oluyor rica ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.