Şehir Gündemi Haber Girişi : 29 Mart 2023 00:30

AK Parti aday adayı Demir: Eser siyaseti yapacağım

AK Parti aday adayı Demir: Eser siyaseti yapacağım

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili aday adayı Fuat Demir, milletvekili seçilmesi halinde eser siyaseti ile Erzurum’un ekonomisini katkı sağlayacağını söyledi.

 


  Milletvekil aday adayı Demir, Hılton Inn Otel’de basınla iftar yemeğinde bir araya geldi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği iftar sonrasında milletvekili aday adayı Demir, yaptığı konuşmada misyon ve vizyonunu açıkladı. Demir, iş insanı olarak önceliğinin Erzurum ve ülkesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğunu ifade etti. Seçim sonuçlarında Erzurum’a hakkıyla hizmet edecek kişi ve kişilerin seçilmesini arzu ettiğini dile getiren Fuat Demir, “Allah hayırlısıyla bu şehre kim hizmet edecekse ona vekilliği nasip eylesin. Kendime ve birikimime güveniyorum. Tuttuğunu koparan birisiyim. Aday gösterilmem ve seçilmem halinde şehrin, bölgenin ve ülkenin ekonomisine katkı sağlayacağıma inanıyorum. Hamaset siyaseti yapmayacağım. Eser siyaseti yapacağım. Bu da nasıl olur. Şehrimizin ekonomik sorunlarını biliyorum. İstihdam ve üretimi şehrimizde artıracak projelere imza atacağım. İş dünyasının en büyük sorunlarından birisi olan altıncı bölge teşviğine şehrimizin alınması için gereğini yapacağım. Çünkü şehrimiz mevcut olan teşviklerin yanında yeni kapsamlı teşviklerden yararlandırılmıyor.” Diye konuştu.
 Milletvekili adayı Demir, iftar sonrasında havayoluyla Ankara’ya gidip parti genel merkeziyle istişarede bulunacağını da sözleine ekleyerek, “İftar sonrasında partimizin genel merkezine gidip görüşmelerimizi geçekleştireceğiz. Seçimler şimdiden ülkemize, şehrimize ve insanımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.