Asayiş Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 16:21

Erzurum'da Koyun Çalan Hırsızlar Jandarmadan Kaçamadı

Erzurum'da Koyun Çalan Hırsızlar Jandarmadan Kaçamadı
Erzurum Tekman ilçesi Çukuryayla Mahallesinde 16 Ağustos 2023 tarihinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Y.E. isimli şahsa ait (43) adet küçükbaş hayvanın çalındığı ihbar alındı.

 

 

Tekman İlçesi Çukuryayla Mahallesinde 16 Ağustos 2023 tarihinde Y.E. isimli şahsa ait (43) adet küçükbaş hayvanın kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındığı hakkında ihbar alınmıştır.

         

          Erzurum İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tekman İlçe Jandarma Komutanlığınca ihbarın alınmasına müteakip detaylı inceleme, analizler ve istihbari çalışmalar neticesinde; olayı M.E.Y., M.Ş.K., M.C.Y. ve T.S. isimli şahısların 34 … plakalı otomobil ve 01 … plakalı kamyonet ile gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir.

 

          Yapılan ısrarlı takip sonucu çalınan hayvanlar ve olayda kullanılan araçlar, Bingöl İli Karlıova İlçesi Bağlıisa Mahallesine bağlı yaylada bulunmuştur. Suçta kullanılan araçlara el konulmuş olup, ele geçirilen (43) adet küçükbaş hayvan sahibine teslim edilmiştir. Olayı gerçekleştiren şüpheliler gözaltına alınarak adli işlemlerine devam edilmektedir.

 

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir.