Yamaç, yaklaşık 30 yıl boyunca Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bölüm sorumlu hemşiresi olarak görev yaptı. Titiz çalışmaları ve örnek duruşuyla sağlık camiasında takdir toplayan Hülya Yamaç, geçtiğimiz ay yeni görevine atandı.
Uzun yıllar birlikte çalıştığı arkadaşları, onun onuruna Çat Yolu Hacı Baba’da bir veda yemeği düzenledi. Organizasyona, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Akın Erdal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meltem Alkan Melikoğlu, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Kul, Yrd. Doç. Dr. Bilgehan Öztop, yeni bölüm sorumlu hemşiresi Nuray Akpınar ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
Yemekte söz alan Prof. Dr. Akın Erdal, Hülya Yamaç’a bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ederek, “Hülya Hanım titizliği ve çalışkanlığıyla her zaman örnek gösterilen bir hemşire oldu. Yaklaşık 34 yıldır birlikteyiz. Kendisinden çok memnunduk. Yeni görev yerinde de aynı başarıyı sürdüreceğine eminim” ifadelerini kullandı.
Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Kul da Yamaç’a uzun yıllara dayanan emekleri ve özverili hizmeti için teşekkür etti.
Görevini Nuray Akpınar’a devreden Hülya Yamaç ise yaptığı konuşmada, “Nuray Hemşire ile yıllardır birlikte çalışıyoruz. Her zaman özverili ve örnek bir hemşire oldu. Başarılarının devam edeceğine inanıyorum” dedi. Yeni bölüm sorumlu hemşiresi olarak göreve başlayan Nuray Akpınar ise duygularını, “Hülya Hanım’dan çok şey öğrendik. Onu uğurlamanın burukluğunu yaşıyoruz. Ancak devraldığımız bu sorumluluğu layıkıyla sürdüreceğimize inancım tam” sözleriyle dile getirdi.
HABER MERKEZİ