Spor Haber Girişi : 07 Nisan 2024 23:02

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı yarıda kaldı!

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı yarıda kaldı!
2023 Turkcell Super Kupa finali başlar başlamaz bitti. Sarı-lacivertlilerin U19 takımıyla sahaya çıktığı maçta Galatasaray 1. dakikada 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, maçın 2. dakikasında sahadan çekildi.

Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olayların ardından 2 Nisan tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek üyelerden atılacak adımlarla ilgili yetki aldı. 3 Nisan tarihinde Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda sarı-lacivertli ekip, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurdu. TFF, Fenerbahçe'nin bu taleplerini kabul etmediği için sarı-lacivertli ekip, oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıktı.

 

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Super Kupa finalinde karşı karşıya geldi, Fenerbahçe sahadan çekildi. Maçın 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı gol ile Galatasaray 1-0 öne geçmiş ve golün ardından A takımı temsilen sahada bulunan Fenerbahçe U19 oyuncuları teknik heyetten gelen talimat ile sahadan çekildi.

 

ICARDI 1. DAKİKADA GOL ATTI
Bu gelişme üzerine maçın hakemi Volkan Bayarslan maçı tatil etti ve Galatasaraylı oyuncular saha ortasında kutlama yapmaya başladı.

 

Kaynak: haberler.com